Onze diensten

 

VOOR DIEGENE DIE GELAATSVERZORGING WENSEN MET :

 
  • BIO TECHNOLOGISCHE PRODUCTEN EN HOOGKWALITATIEVE INGREDIËNTEN VOOR ZICHTBAAR RESULTAAT
  • EEN PROFESSIONEEL ADVIES VOOR THUISGEBRUIK

 

Bij uw gelaatsverzorging hoort er momenteel een huiddiagnose .  Voor en na de behandeling van het gelaat worden volgende metingen gedaan :

-de hydratatie

-de verhoorning

-het sebum

tegelijkertijd wordt er advies gegeven welke thuisverzorging men het beste toepast.

 

LED BRENGT UW HUID TOT LEVEN. DERMALUX DE DOORBRAAK IN DE TECHNOLOGIE.

 

Wat is LED ?

LED staat voor Light Emitted Diode of Laag Energestisch Diode. Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek. Het energetische licht penetreert tot 5 mm diep in de huid, waardoor een verhoogde cellulaire activtiteit ontstaat (zoals de fotosynthese bij planten).

HET BEDRIJF

Het miljardenconcern OPITZ AG werd meer dan 75 jaar geleden opgericht in Sankt Gallen, waar het nu nog steeds gevestigd is. De Zwitserse biologe Mila Opitz stelde de formule voor de eerste crème samen toen ze op zoek was naar een oplossing voor haar eigen huidprobleem. Het resultaat na meer dan een halve eeuw is een wereldwijde bekendheid van het cosmeticamerk en een aanwezigheid in meer dan 30 landen overal ter wereld.

Als U geïnteresserd bent voor permanente ontharing en U ziet als leek door het bos de bomen niet kom dan gerust langs voor een intake gesprek. Dit is gratis en vrijblijvend. Er wordt nooit onmiddellijk gestart met een behandeling. U komt altijd eerst voor een proefbeurt (test op licht overgevoeligheid).

 

Er worden 5 verschillende peelings toegepast in het instituut om een optimale verjonging van de huid te bekomen.  Deze worden aangepast aan de huidconditie en het seizoen.  De herfst en winter zijn de juiste momenten om al je peelings te doorlopen.  Begin er dan ook tijdig mee, zodat je ze allemaal hebt gehad alvorens het voorjaar er weer aankomt.

Purifying Peeling van Mila d'Opiz is de klassieke korrelpeeling recentelijk vernieuwd met een amber korrel van lava steen als peelend ingrediënt.

Omdat professionaliteit onze troef is en uw huid onze zorg !

Wil je optimaal aan thuisverzorging doen dan is het een must om je huid te laten meten op hydratatie, verhoorning & sebum.  Dit zijn de minimale testen die je nodig hebt om de juiste producten in je badkamer te gebruiken.  Niet enkel het merk of de prijs is van belang, maar ook het juiste advies !!

Venus Swan RF = eeuwige jeugd !!

Venus Swan RF is een uniek systeem door de combinatie van 2 technieken. Door middel van de (MP²)-technologie levert het toestel een combinatie van multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid. Op die manier creëer je een dichte en uniforme warmtematrix in de huid, waardoor je volgende resultaten kan bereiken.