Gelaatsverzorging

 

VOOR DIEGENE DIE GELAATSVERZORGING WENSEN MET :

 
  • BIO TECHNOLOGISCHE PRODUCTEN EN HOOGKWALITATIEVE INGREDIËNTEN VOOR ZICHTBAAR RESULTAAT
  • EEN PROFESSIONEEL ADVIES VOOR THUISGEBRUIK
  • EEN BEHANDELING IN EEN ONTSPANNEN OMGEVING
  • DIT ALLES MET DE ZWITSERSE TOP PRODUCTEN VAN MILA d'OPIZ

U kan kiezen uit verschillende gelaatsverzorgingen afhankelijk van de tijdsduur en de behoefte van de klant :

  • DIEPTEREINIGING : 50'  gelaat & hals 59,00€
  • BASIC CARE : 90' gelaat, hals & décolleté 77,00€
  • SKIN VITAL CARE : 90'  gelaat, hals & décolleté 83,00€
  • COLLAGEEN VLIES : 90'  gelaat, hals & décolleté 90,00€
  • SKIN REFINE : 90' gelaat, hals & décolleté 93,00€
  • PHYTO DELUXE : 90'  gelaat, hals,décolleté 120,00€

Alle gelaatsverzorgingen worden gedaan met Zwitserse natuurcosmetica van Mila d'Opiz. Het Zwitserse cosmeticahuis Mila d'Opiz is sinds 1938 een gevestigde waarde. Zwitserse precisie, kwaliteit en stabiliteit behoren tot de bedrijfsfilosofie. De nieuwste grondstoffen en formules uit de biotechnologie zijn in onze prachtige crèmes verwerkt en dringen door tot in de diepere huidlagen waar zij hun werk doen.

HET RESULTAAT : ZICHTBARE HUIDVERJONGING EN EEN OPLOSSING VOOR IEDER HUIDTYPE OF HUIDPROBLEEM.

De DIEPTEREINIGING is een zuiverende verzorging voor de jonge, acnéhuid. In deze gelaatsverzorging wordt geen massage gedaan. Hier wordt extra gewerkt op de zuiverende behandeling om comedonen & gerstekorrels te verwijderen.

De BASIC CARE is een klassieke gelaatsverzorging met de producten van deze lijn (voor de jonge, normale tot licht onzuivere huid).

SKIN VITAL = elastine & zuurstof.

Vraag advies aan uw behandelend schoonheidsconsulente.

De HIGH TECH CARE is de ultieme gelaatsverzorging op vlak van huidverjonging. Hier wordt gewerkt met cosmeceuticals (producten die indringen tot in de diepere huidlagen). Men verkrijgt huidverjonging die zelfs tot 48 uren na de behandeling nog verbeterd. In combinatie met de glycopeel (peelt tot in het intercellulair cement = tussen de opperhuid en de onderhuid) de werkstoffen die nadien op de huid worden geplaatst gaan beter indringen en door de cel gemakkelijker opgenomen worden in combinatie met Collageen Vlies.

Bij de SKIN REFINE verzorging wordt er al vanaf de reiniging huidverjongend gewerkt. De producten van de skin refine lijn bevatten matrixyl TM 3000, gletsjerwater en LMW en HMW biohyaluronzuur en nog veel meer werkstoffen die de huid nodig heeft vanaf 40jaar. OOk bevatten ze allemaal de werkstof Syn Ake, deze gaat spierontspannend werken en ervoor zorgen dat diegene die veel mimiek heeft deze minder is (botox like effect, zonder expressieloos te worden). Deze verzorging in combinatie met de juiste thuisverzorging geeft een prachtig resultaat.

De PHYTO DELUXE verzorging is ideaal voor de rijpe, vermoeide huid. Voor iedereen die een facelift wil uitstellen is deze verzorging een must.

Combineer de gelaatsverzorging met LED ReGen en/of Venus Swan RF en haal zoveel meer uit je huidverzorging !!!!