Mila d'Opiz

HET BEDRIJF

Het miljardenconcern OPITZ AG werd meer dan 75 jaar geleden opgericht in Sankt Gallen, waar het nu nog steeds gevestigd is. De Zwitserse biologe Mila Opitz stelde de formule voor de eerste crème samen toen ze op zoek was naar een oplossing voor haar eigen huidprobleem. Het resultaat na meer dan een halve eeuw is een wereldwijde bekendheid van het cosmeticamerk en een aanwezigheid in meer dan 30 landen overal ter wereld.

De cosmetica van Mila d'Opiz is volledig op basis van verse planten uit macrobiologische teelt en wordt geproduceerd en ontwikkeld volgens traditionele Zwitserse normen die reeds van in de start deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie. Het streven naar een hoge kwaliteit, efficiënt werk en doelgericht onderzoek zonder dierenproeven hebben een paar jaar geleden geresulteerd in een ISO 9001- en ISO dis 9002- certificatie, die een duidelijke indicatie vormen voor de werkwijze en het gedachtegoed van deze cosmeticagigant. Ook hebben zij de kwalificatie om producten farmaceutisch af te vullen. Met deze gesofisticeerde apparatuur behoren zij tot de top van cosmeticaproducenten. Daarnaast streven zij ernaar om steeds op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontdekkingen in de markt op vlak van grondstoffen en worden productformules navenant bijgestuurd. Door deze vooruitstrevende filosofie wordt Mila d’Opiz internationaal erkend en gewaardeerd.

De laatste keer dat Mila d’Opiz van zich liet horen op wereldniveau was voorjaar 2014. De gloednieuwe luxueuze Skin Whisperer crème op basis van 4 plantaardige stamcellen en unieke phyto complexen was de terechte winnaar van de Beauty Oscar, een prestieuze prijs die elk jaar in Duitsland wordt uitgereikt en waar deze unieke formule verkozen werd uit meer dan 100 inzendingen van alle high class cosmetica producenten. Dit bewijst nogmaals dat Mila d’Opiz er continu naar streeft om bij de trendsetters, eerder dan de volgers, te horen.