Ontharen

Als U geïnteresserd bent voor permanente ontharing en U ziet als leek door het bos de bomen niet kom dan gerust langs voor een intake gesprek. Dit is gratis en vrijblijvend. Er wordt nooit onmiddellijk gestart met een behandeling. U komt altijd eerst voor een proefbeurt.

DEZE PAGINA WORDT DE KOMENDE WEEK AANGEPAST DAAR ER NA 14 JAAR SUCCESVOL TE WERKEN MET VPL,  EEN NIEUWER, EFFICIENTER EN OOK VEILIG ONTHARINGSTOESTEL IS AANGEKOCHT NAMELIJK DE INNOVATIEVE VENUS VERSA ! !!

Het unieke aan het VPL systeem is : Dat men niet alleen personen met een laag fototype kan behandelen n.m. fototype I-II-III (Noord-Europeanen) maar eveneens personen met een HOOG FOTOTYPE IV-V-VI, dus Zuid-Europeanen-Aziaten-Afrikanen.

  1. Ook kunnen niet enkel de dikke of stugge haren behandeld worden maar ook fijne donshaartjes zoals bovenlip beharing.
  2. VPL kan ook meer dan enkel de heel donkere, zwarte haren behandelen. Zelfs haren met minder pigment zijn te behandelen (behalve witte). Dit zijn noden die met laser of IPL niet succesvol of veilig ingevuld kunnen worden, VPL kan dit wel!
  3. Ook mensen met een hoog fototype of anders gezegd Zuid-Europeanen of mensen met een Aziatische afkomst kunnen veilig behandeld worden door het unieke systeem. Wat met andere systemen (laser of IPL) niet haalbaar is.
  4. VPL is een geavanceerd, grensverleggende, wetenschappelijk bewezen techniek. Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit! Het meest innoverende, gepatenteerde VPL™-systeem van de Energist-Ultra is de efficiëntste, veiligste, snelste en aangenaamste permanente ontharingsmethode. Tal van dermatalogische rapporten bewijzen dat de Energist-Ultra (36 joules/cm2) met zijn uniek systeem succesvol resultaat behaald waar andere systemen falen.
  5. Deze ontharingsmethode geeft enkel verhitting op de plaats waar nodig (onderaan de haartjes om alzo de groeicellen te vernietigen), laser methode vaporiseert de huid en geeft zo overal verhitting in de huid (ook bloedvaatjes en melanocyten worden verhit) vandaar minder veilig en pijnlijker dan VPL systeem.

Vele klanten zijn al jarenlang onthaard en hebben de verschillende systemen zowel hier als elders kunnen vergelijken. De bevindingen zijn dat het lichtflitstoestel waarmee gewerkt wordt minder pijnlijk is dan de laser. En dat er minder behandelingen moeten uitgevoerd worden dan met (laser of andere IPL lichtflits toestellen). Uw voordeel is dat het minder tijd in beslag neemt en dat het een stuk voordeliger is dan de andere systemen.  

EEN EXTRA VOORDEEL IS DAT ER IN HET ONTHARINGSCENTER AL 14 JAAR SUCCESVOL MEE GEWERKT