Ontharen

Als U geïnteresserd bent voor permanente ontharing en U ziet als leek door het bos de bomen niet kom dan gerust langs voor een intake gesprek. Dit is gratis en vrijblijvend. Er wordt nooit onmiddellijk gestart met een behandeling. U komt altijd eerst voor een proefbeurt (test op licht overgevoeligheid).

 

Men kan niet alleen personen met een laag fototype  behandelen n.m. fototype I-II-III (Noord-Europeanen) maar eveneens personen met een HOOG FOTOTYPE IV-V-VI, dus Zuid-Europeanen-Aziaten-Afrikanen.

  1. Ook kunnen niet enkel de dikke of stugge haren behandeld worden (zoals voorheen was),  maar ook fijnere donshaartjes met weinig kleur(pigment) zoals bovenlip beharing.
  2. VELOCITY kan ook meer dan enkel de heel donkere, zwarte haren behandelen. Zelfs haren met minder pigment zijn te behandelen (behalve witte). 
  3. Ook mensen met een hoog fototype of anders gezegd Zuid-Europeanen of mensen met een Aziatische afkomst kunnen veilig behandeld worden door het unieke systeem. DE RESULTATEN ZIJN SPECTACULAIR EN DE KLANTEN ZIJN ENTHOUSIAST 
  4. Voorheen nooit gezien dergelijke vermindering per beurt van de behandelde zone(s).  Maximum aantal beurten 4-6.  Elders heeft men vaak 6-8 beurten nodig als men met een krachtig toestel werkt , zo niet kan men gerust 10-12 behandelingen nodig hebben en dan nog soms maar de helft van de haren kwijt zijn.