Peelings

Er worden 5 verschillende peelings toegepast in het instituut om een optimale verjonging van de huid te bekomen.  Deze worden aangepast aan de huidconditie en het seizoen.  De herfst en winter zijn de juiste momenten om al je peelings te doorlopen.  Begin er dan ook tijdig mee, zodat je ze allemaal hebt gehad alvorens het voorjaar er weer aankomt.

Purifying Peeling van Mila d'Opiz is de klassieke korrelpeeling recentelijk vernieuwd met een amber korrel van lava steen als peelend ingrediënt.

De Glycopeel van Mila d'Opiz is een peel op basis van 5 verschillende zuren, natuurlijke zuren, zoals wijnzuur, appelzuur, citroenzuur, melkzuur en glycozuur 7%.  En gaat de huid natuurlijk peelen met als resultaat dat de ruimte tussen de huidcellen tijdelijk vergroot, zodat uw huid optimaal zijn verzorging van dag- & nachtcrème of masker kan opnemen. Heeft zeer goed huidverjongend effect.  

De Argipeel van Sesderma bestaat ook uit zuren op natuurlijke basis 20%.

De Yellow Peel van Sesderma wordt zo genoemd daar het ook geel van kleur is.  Deze bestaat voornamelijk uit Retinol Vitamine A.  En gaat daar waar nodig is de huid peelen.  Dit kan plaatselijk een kleine schilfering van de huid geven.  Dan betekent dat, dat je huid lokaal teveel dode huidcellen heeft.  Ook hier gaat de huid na de peeling, makkelijkere en diepere   opname van producten krijgen.

De Microdermabrasie, hier wordt gecontroleerd gepeeld met kristallen.  Geeft in combinatie met een Hyaluron of Collageen masker achterna en ReGen (LED) een super mooi resultaat.

Deze periode nu tot eind maart zijn optimaal om de peelings te doen, geef je huid extra zuivering en meer mogelijkheid tot zuurstof opname.