Nieuws

Start tijdig met uw Enriched Vitamin Cream en voorkom extra gevoelige huid of couperose. Voor diegene die de huid optimaal willen verzorgen hebben we de reiniger van deze lijn bij aankoop van je 24-uren creme nu aan 50% korting.

Actie geldig tot 31/12 2019

 

 

 

 

   In het voorjaar of beter gezegd van het moment dat de eerste zonnestralen er doorkomen slaan we in paniek dat ons figuur niet zo is, zoals we wel zouden willen.

Hierbij kunnen we met allerhande apparatuur iets bijwerken, om de lijdensweg te verzachten en/of het te beogen resultaat te verbeteren.  

Dit als we spreken over versteviging van de huid op plaatsen zoals de armen, de buik, benen en/of billen.

We denken dan eerst en vooral aan de Ballencer om het lichaam te draineren en alzo afvalstoffen af te voeren, om dus te verstevigen en vermindering van cellulite te bekomen.  Dit kan al dan niet gecombineerd worden met de Venus Swan.

Actie Ballencer bij het starten van de kuur, deze omvat 12 behandelingen, 2 keer per week, krijg je de broek die erbij hoort gratis.

Geldig tot 15/07/2019.

 

 

 

 

Wil je op een veilige en aangename manier de huid van het gelaat en/of hals verstevigen ? En dit met een natuurlijke uitstraling, kies dan voor Venus Swan behandeling in combi met de ReGen. 

Door de combinatie van Venus Swan en ReGen krijg je het mooiste resultaat instant en dagen na de behandeling.

 

Je stimuleert de aanmaak van matrixyl, werkt verstevigend op de collageenvezels en maakt nieuwe bloedvaten aan.  

 

 

 

Permanente ontharing voor donker gekleurde haren, en ook minder gekleurde haren kan resultaatvol behandelt worden, evenals mensen met meer kleur in de  huid.  Dit dankzij het succesvolle VPL systeem, de jaren ervaring en de professionaliteit die in het ontharingscenter aan bod komen.

Maak een afspraak voor een gratis testbeurt en overtuig jezelf.