Nourish And Calm Ampoule

Werkstoffen :

Macadamia noot olie : wordt gemakkelijk door de huid geabsorbeerd en stabiliseert en herstelt de lipiden in de celmembranen. Reguleert de vochtbalans, regenereert en verzacht.

Inca Inchi olie : rijk aan natuurlijke anti-oxidanten; externe invloeden ( o.a. veroudering en stress) kunnen een tekort aan deze vetzuren in de huid veroorzaken, wat leidt tot deshydratatie, een vermidnering aan elasticiteit en de vorming van lijntjes en rimpels. Inca inchi olie kan het te kort aanvullen en beschermt de collageen- en elastine vezels.

Tocopheryl acetate : actieve antioxidant; voorkomt voortijdige huidveroudering, geeft de vochtbalans een boost en beschermt de celmembranen tegen vrije radicalen.

Natuurlijk Squalaan : Onderdeel van de menselijke lipiden, waardoor het goed verdragen wordt. Behoudt de vochtbalans en ondersteunt de absorptie van vitamines; stabiliseert de lipidebarrière van de huid en vult de intercellulaire ruimtes van de epidermis.

Vitamine A : verzacht , vrije radicalen vanger en ondersteunt celvernieuwing.

Schisandra vrucht extract : ideaal voor de huid te kalmeren, verzacht irritaties, perfecht voor de gestresseerde en geïrriteerde huid.