Phyto De Luxe

Rimpelbestrijding vanaf 40+ met stamcellen en phyto hormonen.

Anti-ageing ingrediënten zoals super verzorgende oliën van de Argan boom en de Babussa.

Hyaluronzuur HMW, LMW, VLMW 1 molecule hyaluronzuur kan 1000 molecules vocht in de huid vasthouden en werkt zodoende als een magneet.

Phytohormomen van de Wilde Yam, Granaatappel, Sojaboon, Japanse Knotweed, Kudzu, Angelica en de Cohosh.

Peptides Matrixyl™3000 stimuleert het regeneratieproces en de celdeling (actiever dan Vitamine A en veel veiliger). Stimuleert de fibroblasten en herstelt de collageenmatrix.  Verbetert de celcommunicatie.  En geeft een liftend effect.

Stamcellen van de Symphytum herstelt de epidermale stamcellen en stimuleert de celdeling. Ondersteunt de epidermale stamcellen bij de opbouw van een 3D epidermis (hydrateren van de huid en TEWL=Trans Epidermaal Water Lose betekent tegengaan van vocht verlies van onze huid). Voorkomt het verdunnen van de huid door ouderdom daar het bindweefsel terug wordt heropgebouwd. Beschermt tegen externe agressie.

Stamcellen van de Malus Domestica die ervoor zorgt dat de stamcellen van de huid een langere levensduur krijgen en zo huidverjonging in de hand werken.  Gezien de appel gedurende een lange tijd kon bewaard worden zonder rimpelig te worden of de smaak te verliezen, had deze duidelijk speciale ingrediënten en meer bepaald lang levende stamcellen.  Het is net deze lange levensduur die van belang waren voor de cosmetica industrie.