Phyto Moisturizing Lotion

Werkstoffen :
Celextract van de Uttwiler Spätlauber : deze plantaardige stamcellen stimuleren en beschermen de stamcellen van de huid en voorkomen natuurlijke veroudering. 
Celextract van kamfer : ondersteunt de huideigen herstelmechanismen, verbetert de vitaliteit van de stamcellen van de huid, stimuleert de genezing van wonden en de huideigen capaciteit om zich te herstellen. 
Extract van sojabonen : activeeert de celactiviteit en verzacht lijntjes en rimpeltjes.
Extract van kudzu : stimuleert de productie van collageen en elastine in de huid.
Extract van granaatappel : anti-oxidant, rijk aan vitamine C, vangt vrije radicalen en voorkomt zo voortijdige veroudering.
Rode klaver : compenseert vocht tekort, stimuleert de collageenproductie, heeft een verzachtend effect en vermindert rimpels.
Panthenol : Pro-Vitamine B5 : verbetert en verhoogt de capaciteit van de huid om vocht vast te houden, zeer verzachtend effect op de huid en gaat ontstekingsremmend werken.
Vitamine E : vangt vrije radicalen, voorkomt schade door oxidatie en zo ook voortijdige huidveroudering. Verbetert het vochtvasthoudend vermogen van de hoornlaag en maakt het huidoppervlak glad. 
Sodium hyaluronate : voorkomt uitdroging van de huid, vochtinbrengend en bewaart de gezonde en frisse look van de huid en vermindert ook rimpels.
 
Dit luxe serum is een intensieve anti-ageing verzorging voor alle huidtypes !
Kan zowel 's morgens en 's avonds gebruikt worden. Breng hem ook zeker aan op de zone rond de ogen!