Skin Whisperer

Ontwikkeld om de eigentijdse man/vrouw aan haar hoge eisen van huidverjonging te voldoen.

De droom van elke persoon om "eeuwig jong" te blijven, stimuleerde de zoektocht naar deze moderne Heilige Graal. Het ultieme cosmetische product dat elke huid voor altijd glad en strak zou maken en houden, zouden we allemaal graag vinden.

Het onderzoeksteam van Mila d'Opiz is erin geslaagd om een unieke crème en serum te creëren op basis van een synergie van gloednieuwe ingrediënten uit de biotechnologie, 4 plantaardige stamcellen met huidverjongende effecten, een complex van superhydratanten met onder andere HMW, LMW en VLMW hyaluronzuur en extra verzorgende oliën van de hoogste kwaliteit die men enkel in high class cosmetica aantreft.  

Deze producten gaan niet alleen de huidveroudering tegengaan, maar ook doen keren.  Namelijk de elasticiteit in de huid die ervoor zorgt dat de huid mooi gespannen blijft gaat werderkeren en zo de doorgezakte huid terug liften, dit dankzij de Matrigenics 14G.  DermCom is een bloembolextract van de Chrocus Chrysantum die de natuurlijke growth factors van de huid gaan stimuleren en zo de huid terug steviger, voller en elastischer doen uitzien.  Matrixyl®Synthe 6 is een nieuwe peptide die de rimpels vult van binnen naar buiten.