Skin Whisperer Serum

NIEUW : ANTI-AGEING SERUM MET PHYTO CELL™SYMPHYTUM & SNOW ALGAE EXTRACT

In deze serum zitten de reeds gekende ingrediënten van onze Skin Whisperer Crème met 2 gloednieuwe ingrediënten, namelijk de sneeuwalgen en de Phyto Cell Tec™Symphytum.

De huid beschermt ons lichaam tegen de omgeving.  Om deze barrièrefunctie efficiënt te laten werken, wordt de epidermis constant vernieuwd en hersteld door de epidermale stamcellen.  Deze constante vernieuwing, die belangrijk is voor de kwaliteit van de barrière, zorgt er ook voor dat onze huid glad en gelijkmatig blijft.  Maar naarmate we verouderen, vertraagt dit herstelproces enorm door de verminderde herstelcapaciteit van de epidermale stamcellen.  Dit leidt tot dunnere, droge en ruwe huid die er vaal uitziet.

Phyto Cell Tec™Symphytum herstelt de regeneratieve capaciteit van de epidermale stamcellen in een verouderde omgeving.  Voor dit doel werd een verouderend medium ontwikkeld door Mibelle Biochemistry in samenwerking met stamcel technologie experten om het verouderende weefsel van bejaarde mensen na te bootsen.  In deze verouderende omgeving kon men zien dat Phyto Cell Tec™Symphtyum de epidermale stamcellen helpt bij het bouwen van een 3D epidermis met een hogere hoeveelheid hyaluronzuur.

Samenvatting :

- Laad de jeugdigheid van de huidstamcellen weer op.

-Stimuleert de celrotatie om de huid te versterken en op te bollen van binnen naar buiten.

-Behoudt de herstellende capaciteit zelfs als de jaren verstrijken.

-Maakt de huid frisser en gladder.