VELOCITY van Venus is het ontharingstoestel in het top segment

 

 

 

 

De VELOCITY is een medisch Diode laser (van het Israëlisch bedrijf Venus).

Dit top toestel gaat in een minimum van aantal behandelingen permanente ontharing geven voor alle huidtypes en alle haarkleuren.

Wil je de beste keuze maken, nadat je beslist hebt om te stoppen met het eindeloos scheren en/of harsen kiesdan voor de beste optie, kies voor VELOCITY.

Dit toestel is medisch, omdat het dubbel zoveel power heeft dan de laser toestellen waar doorgaans mee gewerkt wordt.

Gaat bijgevolg in het minst aantal behandelingen uw gewenste resultaat bieden maximum 4-6 beurten.

Werkt super veilig (voorheen moest na laser behandeling de zon een maand vermeden worden), vandaag is dit slechts een weekje.

Ook was het enkel mogelijk om mensen met een bleke huid of laag fototype te behandelen (zelfs op een bleke huid kwam verbranding voor), dit is helemaal veilig gesteld met de Velocity, vandaar dat ook een hoog fototype zoals 6 of mensen met een donkere, zwarte huid veilig kunnen behandeld worden. 

Ook zeer belangrijk is dat de opwarming van het vocht in de huid niet wordt gerealiseerd met de Velocity (geen opgezwollen huid hierdoor na de behandeling).

 

Wil je meer uitleg of een test ?  Maak dan een afspraak en kom voor je intake gesprek dat gratis en vrijblijvend is.  Na de aangename test en het spectaculaire resultaat ga je met plezier van start aan je behandelingen voor definitieve ontharing.

 

ACTIES

RUG ipv 250€, slechts 200€ 

OKSELS ipv 95€, slechts 80€ (als start, beginnend)

SUPER ACTIE !!!!!!!!!!

VOOR AL DEGENE DIE REEDS BEHANDELD ZIJN MET HET VORIG TOESTEL en nog resthaartjes hebben (zeer fijne, licht gekleurde haartjes) kan men met het nieuwe ontharingstoestel VELOCITY 2 behandelingen hebben voor de prijs van 1.  Dit wordt als publiciteit gedaan.  

ALLE ACTIES NOG GELDIG TOT EINDE JULI