VELOCITY van Venus is het ontharingstoestel in het top segment

 

 

De VELOCITY is een medisch Diode laser (van het Israëlisch bedrijf Venus).

Dit top toestel gaat in een minimum van behandelingen permanente ontharing geven voor alle huidtypes en alle haarkleuren.

Wil je nadat je de keuze gemaakt hebt om te stoppen met het eindeloos scheren en/of harsen kiezen voor de beste optie, kies dan voor VELOCITY.

Na 15 jaar ervaring met meerdere toestellen voor permanente ontharing, kan ik met oprechte fierheid zeggen dat ik met de VELOCITY momenteel weer de beste behandeling bied zowel op vlak van efficiëntie , als op veiligheid.

Dit toestel is medisch, omdat het dubbel zoveel power heeft dan de laser toestellen waar doorgaans mee gewerkt wordt.

Gaat bijgevolg in het minst aantal behandelingen uw gewenste resultaat bieden.

Werkt super veilig (voorheen moest na laser behandeling de zon een maand vermeden worden), vandaag is dit slechts een weekje.

Ook was het enkel mogelijk om mensen met een bleke huid of laag fototype te behandelen (zelfs op een bleke huid kwam verbranding voor), dit is helemaal veilig gesteld met de Velocity, vandaar dat ook een hoog fototype zoals 6 of mensen met een donkere, zwarte huid veilig kunnen behandeld worden. 

Ook zeer belangrijk is dat de opwarming van het vocht in de huid niet wordt gerealiseerd met de Velocity (geen opgezwollen huid hierdoor na de behandeling).

GENIET VAN DE INTRODUCTIETIJD OM JE BEHANDELINGEN TE STARTEN AAN VERMINDERD TARIEF

Wil je meer uitleg of een test ?  Maak dan een afspraak en kom voor je intake gesprek dat gratis en vrijblijvend is.  Na de aangename test en het spectaculaire resultaat ga je met plezier van start aan je behandelingen voor definitieve ontharing.

DE INTRODUCTIE TIJD IS GELDIG TOT 30/06/2022 , dus wacht niet langer en start nu.